Handelskwekerij J. van Rulo v.o.f. is een gerenommeerde groothandel in tuinplanten gevestigd in het Noord-Brabantse Oirschot in de driehoek Eindhoven – Tilburg – Den Bosch.

Lees meer over ons...

Ga naar welkom pagina
Ga naar over ons pagina
Ga naar assortiment pagina
Ga naar contact pagina
Handelskwekerij J. van Rulo v.o.f. is een gerenommeerde groothandel in tuinplanten gevestigd in het Noord-Brabantse Oirschot in de driehoek Eindhoven – Tilburg – Den Bosch. Het bedrijf is in 1986 opgericht door Jan en Riky van Rulo. Op eigen kwekerij worden hoofdzakelijk coniferen en (solitaire) heesters in goede kwaliteit op afstand gekweekt.

De hoofdzaak van de onderneming bestaat uit de in- en verkoop van tuinplanten uit zowel binnen- als buitenland. Door de jarenlange ervaring en kennis kan een compleet assortiment van boomkwekerij producten aangeboden worden. Planten die niet op de eigen kwekerij gekweekt worden, worden ingekocht bij door ons geselecteerde bedrijven. Ook laten wij een aantal planten (vooral haagplanten) oppotten om het plantseizoen te verlengen, zodat ook in de zomer zonder risico geplant kan worden.

Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit collega kwekers, lijnrijders, hoveniers, tuincentra, cash and carry’s, exporteurs en andere groothandelsbedrijven in binnen- en buitenland.

Handelskwekerij J. van Rulo v.o.f. beschikt over eigen vervoer om zo de snelheid en flexibiliteit te waarborgen. Tevens beschikken we over een overslagterrein in Boskoop om de distributielijnen te verkorten en om tuinplanten in deze regio te verzamelen op één centrale plek. Vanuit de in 2006 nieuw gebouwde verzendloods worden uw bestellingen vakkundig gesorteerd, verpakt en geladen.

Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, vul dan even het Contactformulier in, en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
J. van Rulo Handelskwekerij VOF
Hedel 6a
5688 LD, Oirschot

T: +31 (0) 499 57 53 06
F: +31 (0) 499 57 56 65
M: +31 (0) 653 81 72 55

E: info@jvanrulo.nl
Copyright © 2016 by J van Rulo Handelskwekerij VOF. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Webdesign