handelskwekerij j. van Rulo

Kwaliteitsplanten sinds 1986

Handelskwekerij J. van Rulo v.o.f. is een gerenommeerde boomkwekerij gevestigd in het Noord-Brabantse Oirschot in de driehoek Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Het bedrijf is in 1986 opgericht door Jan en Riky van Rulo. Op eigen kwekerij worden hoofdzakelijk coniferen en (solitaire) heesters in goede kwaliteit op afstand gekweekt.

Breed assortiment coniferen

Wij kunnen u een breed assortiment (solitaire) coniferen aanbieden. Deze verkrijgen wij doordat de planten met regelmaat verplant worden en door ze jaarlijks machinaal te snoeien. Zo verkrijgen wij een uniforme partij van 1e kwaliteit.

 

Topkwaliteit heesters

Onze heesters worden op afstand verplant waardoor we mooie zware heesters krijgen. Evenals de coniferen worden deze jaarlijks machinaal gesnoeid zodat er een uniforme patij ontstaat.

Groot assortiment solitairen

Door regelmatig te snoeien en te verplanten krijgen we mooie zware solitairen met een goede kluit. Onze solitairen zijn echte blikvangers waarvan een groot deel bloeiend is.

eigen vervoer

"Op weg naar een tevreden klant"

Wij streven er naar om planten van goede kwaliteit uit te leveren. In overleg bestaat de mogelijkheid om de planten met eigen transport te bezorgen. Zo kunnen wij garant staan voor een tijdige levering onder de juiste omstandigheden.

 

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwsberichten van Handelskwekerij J. van Rulo

Greencentre Oirschot

Greencentre Oirschot is een samenwerkingsverband van zeven professionele telers in ‘Het land van Oirschot’ die met elkaar een veelzijdig en hoogkwalitatief assortiment voor de zakelijke markt aanbieden.

Nieuwe website online

Vanaf 6-6-2016 is onze nieuwe website online gegaan. We hopen u hierdoor een goede indruk te geven van ons bedrijf.

Deelname Groenbeurs Brabant

Handelskwekerij J. van Rulo is een van de deelnemers aan de Groenbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 januari 2016 in Sint-Oedenrode. De ideale mogelijkheid voor inkopers van bomen, tuin- en terrasplanten om kennis te maken met een compleet 'groen-assortiment' in Midden-Brabant. Ruim 40 boom- en plantenkwekers uit Midden-Brabant presenteren hun assortiment.