handelskwekerij j. van Rulo

Kwaliteitsplanten sinds 1986

Handelskwekerij J. van Rulo v.o.f. is een gerenommeerde boomkwekerij gevestigd in het Noord-Brabantse Oirschot in de driehoek Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Het bedrijf is in 1986 opgericht door Jan en Riky van Rulo. Op eigen kwekerij worden hoofdzakelijk coniferen en (solitaire) heesters in goede kwaliteit op afstand gekweekt.

Breed assortiment coniferen

Wij kunnen u een breed assortiment (solitaire) coniferen aanbieden. Deze verkrijgen wij doordat de planten met regelmaat verplant worden en door ze jaarlijks machinaal te snoeien. Zo verkrijgen wij een uniforme partij van 1e kwaliteit.

Topkwaliteit heesters

Onze heesters worden op afstand verplant waardoor we mooie zware heesters krijgen. Evenals de coniferen worden deze jaarlijks machinaal gesnoeid zodat er een uniforme patij ontstaat.

Groot assortiment solitairen

Door regelmatig te snoeien en te verplanten krijgen we mooie zware solitairen met een goede kluit. Onze solitairen zijn echte blikvangers waarvan een groot deel bloeiend is.

eigen vervoer

"Op weg naar een tevreden klant"

Wij streven er naar om planten van goede kwaliteit uit te leveren. In overleg bestaat de mogelijkheid om de planten met eigen transport te bezorgen. Zo kunnen wij garant staan voor een tijdige levering onder de juiste omstandigheden.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwsberichten van Handelskwekerij J. van Rulo

Deelname Groenbeurs Brabant

18 en 19 januari 2023 van 8:00 tot 17:00. Hagelaarweg 25, 5684 NW Best.

Open dagen

Graag nodigen wij u uit om op dinsdag 20 of woensdag 21 september 2022 een bezoek te brengen aan de bedrijven van Greencentre Oirschot. U bent van harte welkom tussen 8.00 en 17.00 uur!

Deelname Groenbeurs Brabant

22 en 23 januari 2020 van 8:00 tot 17:00. Hagelaarweg 25, 5684 NW Best, Nederland